Гороскоп на липень 2016 для всіх знаків зодіаку

 

 

У липні літо в самому розпалі. Саме прийшов час відпочивати, знайомитися з новими людьми та насолоджуватися спекотною порою. Астролог Одруження наосліпОлексій Котенко розповів представникам усіх знаків Зодіаку, чого очікувати в особистому житті та як себе поводити на роботі.

 

ОВЕН: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

 

Овни в липні будуть дуже успішними в питаннях нерухомості та сім’ї. Якщо заплановані операції з нерухомістю, вони пройдуть дуже вдало, можлива купівля квартири/будинку/дачі/офісу за вигідною ціною. Хтось зробить важливу покупку для дому.

Можете розраховувати на підтримку не лише порадою, але й матеріально від ваших батьків чи партнера. Не виключено, що далекі родичі зроблять дорогий подарунок. Партнер може порадувати заробітками.

Також липень дуже сприятливий для ремонту. Ваша оновлена квартира або будинок стануть затишними і комфортними. Багато Овнів зможуть у цей період суттєво поліпшити свої побутові умови.

Тим, хто давно мріяв про подорож, липень допоможе втілити мрії в реальність. А якщо у Вас є дача, то в липні можна докласти чимало сил для облаштування садової ділянки - робота йтиме швидко та успішно й дасть чудові результати.

Ваша липнева працелюбність і висока працездатність будуть відзначені не лише близькими, але й колегами. Ваша інтуїція та сприятливі обставини допомагатимуть у вигідних інвестиціях, депозитах. Липень прекрасно підходить для нових проектів, організації бізнесу, отримання прибутку від виробництва.

Слід звернути особливу увагу на здоров’я, адже зараз саме час для того, щоб підлікуватися, зміцнити імунітет.

 

 

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

Тельцям у липні пощастить у коханні. Самотні представники знаку проявлять високу активність у пошуках партнера та зможуть зустріти майбутню другу половинку. Цілком можливо, що доленосне знайомство відбудеться на вулиці або в дружній компанії. До речі, професія нового знайомого може бути небезпечною (пожежний, поліцейський, військовий, льотчик тощо). Також у липні багато Тельців потраплять у тенета службового роману, який розвиватиметься із запаморочливою швидкістю.

У тих, хто вже щасливий у шлюбі або має тривалі серйозні стосунки, кохання спалахне з новою силою.

Для більшості Тельців липень буде сприятливий у фінансових питаннях. Суттєві грошові надходження можуть бути від будь-якої спільної діяльності, а також від консультацій. Імовірно, хтось отримає матеріальну винагороду за перемогу в конкурсі, змаганнях. Значні суми можуть прийти від родичів, братів, сестер, близького оточення.

У липні Тельці проявлять чудеса дипломатії, зможуть вирішити багато конфліктів, знайти компроміс у складних переговорах, грамотно вибудувати аргументацію в суперечці. Особисті та ділові контакти зав’язуватимуться легко й невимушено, а талант пояснювати та переконувати допоможе у будь-якій сфері досягти успіху консультантам, переговірникам і продавцям.

У липні загостриться розум, посилиться проникливість, що дозволить правильно розібратися в будь-якій проблемі, зокрема опанувати складне обладнання. До речі, тим, хто запланував покупку автомобіля, слід зробити це саме зараз. Липень - чудовий час для самонавчання. У батьків-Тельців стосунки з дітьми будуть досить гармонійними. І самопочуття порадує більшість представників цього знаку.

 

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

 

Увага Близнюків у липні буде сфокусована на фінансових питаннях. Ви докладатимете максимум зусиль, щоб заробити більше коштів, і в цьому досягнете значного успіху. Проявивши чудеса працьовитості, старанності та відповідальності, Ви заслужите підвищення зарплати.

Для безробітних Близнюків саме час посилено шукати гарне місце — вигідна вакансія вже чекає на Вас.

Прибутків чекайте від партнерства, співавторства, колективної творчості, різних консультацій, індивідуальних проектів. Гроші можуть прийти як компенсація, рішення юридичного питання на Вашу користь. Та й друга половинка порадує хорошим заробітком.

Можливі перспективні знайомства з людьми старшого віку, вищого соціального статусу. Цікаві зустрічі ймовірні й у поїздках. Цілком можливо, що виникне перспективний діловий проект з іноземцем.

Вдалий час для здавання/оренди нерухомості, дрібних покупок у дім. Приділіть час сім’ї, облаштуванню житла, ремонту, іншим домашнім клопотам. Липень чудово підходить для хобі, як оздоровлення, техніка або домашні улюбленці.

Самопочуття Близнюків у липні не на висоті, тому не варто перевантажувати себе фізично, більше відпочивайте й проводьте час на природі.

 

РАК: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

Раки цього місяця постануть у вигідному світлі, випромінюватимуть упевненість у собі та своїх силах. Ваша неймовірна чарівність, артистичність і ораторська майстерність виявляться привабливими та забезпечать успіх у будь-яких презентаціях, зустрічах, семінарах, іншій публічній діяльності.

Середина літа є ідеальною для гарного відпочинку, свят і розваг, зустрічей у дружніх питаннях. Цілком можливо, що саме Ви будете ініціатором таких вечірок і зможете проявити чудові організаторські здібності. У липні Ваша товариськість і допитливість дозволять вміло використовувати зв’язки для успішного вирішення багатьох питань. Щоправда, для цього доведеться частенько бути в роз’їздах та залагоджувати якісь справи.

Липень – прекрасний час для налагодження стосунків із братами та сестрами, сусідами, близьким оточенням.

На роботі у Вас буде шанс проявити себе дуже працьовитим і старанним співробітником і командним гравцем, на якого можна покластися як керівництву, так і колегам. Особливо сподіватися на підвищення зарплати не варто, але все можливо. Хоча за об’єктивних причин може відбутись погіршення умов праці, що спровокує думки про звільнення, Вам не треба гарячкувати. Адже вже до середини місяця напруга зникне.

Прекрасний час для самоосвіти, навчання. Ви зможете більше часу приділяти дітям, налагодити з ними довірливі стосунки, проявивши чудові якості вихователя, сім’янина.

Тим, хто тільки планує розширення сімейства, у липні можна чекати хороших новин. Здоров’я у більшості Раків зараз чудове.

 

ЛЕВ: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

Леви в липні найбільш гармонійно почуватимуться в домашній обстановці. Хороший психологічний клімат у родині, прекрасні стосунки з рідними - ось основа, яка приваблюватиме Левів. З’явиться бажання зробити щось для облаштування будинку, для душі. Спробуйте домовитися з керівництвом і перенести роботу додому, і творче натхнення Вам гарантоване.

Вдалий час для того, щоб здавати або винаймати нерухомість, а також для великих і дрібних покупок у дім, включаючи побутову техніку, м’які меблі. У тих, хто вирішив змінити місце проживання, переїзд у межах міста виявиться дуже вдалим. Для придбання нерухомості (житлової або офісної) період також дуже сприятливий. До речі, хороші стосунки з батьками допоможуть у вирішенні квартирного питання: Ваш тато, а також мама партнера нададуть підтримку. Можливі податкові пільги, великі доходи від закордонного співробітництва, морських перевезень, митних справ.

Липень – вдалий час поповнення в родині. Ви зараз можете розкритися як чудовий сім’янин, турботливий і ощадливий господар, мудрий вихователь, що допоможе побудувати душевні, довірливі стосунки з дітьми.

До багатьох Левів у липні начальство проявить прихильність.

Цей період підходить і для відпочинку, розваг, зокрема спортивних, а також захоплень психологією, релігією, творчістю. Вдалий час для освоєння гри на музичному інструменті, оздоровчих процедур. У цілому ж, неприємностей зі здоров’ям у липні не буде.

 

ДІВА: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

Діви в липні будуть життєрадісними та оптимістичними. Зараз Ви щасливі й успішні в будь-яких колективних проектах.

Вам доведеться багато подорожувати, контактувати з діловими партнерами, вміло використовуючи напрацьовані зв’язки для вирішення важливих питань і виробничих проблем.

Ваша товариськість і допитливість допоможуть грамотно спланувати та організувати роботу, а пізніше отримати чималий дохід від торгових операцій, укласти вигідні контракти.

Велика ймовірність дуже активної творчої та інтелектуальної діяльності. Ви зараз креативні, винахідливі, спритні, вмієте вирішувати складні завдання.

Липень дуже сприятливий для зустрічей з друзями, рідними. Прекрасні стосунки з найближчим оточенням (брати-сестри, сусіди) дозволять розраховувати на допомогу в потрібний момент. Та й самі Ви будете готові надати підтримку тим, хто її потребує.

Сімейні справи в повному порядку, можливий переїзд у межах міста або передмістя. Ваш будинок буде відчинений для друзів. Не виключено, що з’явиться шанс вступити до будівельного кооперативу. У будь-якому разі, варто очікувати сприятливих змін в умовах життя та побуту. А ось фінансові ризики ліпше відкласти до кращих часів.

Здоров’я в липні буде досить гарним.

 

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

Цього місяця Терезів можна вважати щасливими в питаннях побудови кар’єри. Вам вдасться майстерно вписатися в ієрархію, викликати симпатію у вищого керівництва та впливових персон, старших колег. У липні Ваш розум, висока організованість і дисциплінованість, вміння чітко планувати допоможуть проявити неабиякі здібності менеджера та організатора. Усе це дає можливість отримати хорошу посаду, підвищення зарплати і соціальний пакет. Сприятиме цьому також і таємне покровительство.

Незважаючи на період відпусток, Вам можна розраховувати на зростання кількості клієнтів. Успішними виявляться відрядження. Можна придбати дорогі та престижні речі для роботи, аксесуари.

А безробітним Терезам саме час шукати хорошу роботу.

Усе добре і у фінансових питаннях: можна чекати великих доходів, відкриття прибуткових проектів, вдалих інвестицій. Дуже гарний час для благодійності: рішення допомогти комусь буде і своєчасним, і корисним, і продуктивним.

Міцні стосунки з матір’ю зараз можуть сприяти поліпшенню Вашого матеріального становища.

У липні на Терезів чекає натхнення в будь-якій творчій діяльності, з матеріальною винагородою за результат.

Хоча здоров’я відмінне, Вам слід бути дуже обережними й уникати будь-яких ризиків, щоб уберегтися від травм.

 

СКОРПІОН: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

Скорпіонам у липні посміхається щастя в питаннях творчості, подорожей, зв’язків з іноземцями та вищої освіти. Також зможуть домогтися успіху спортсмени, учені, педагоги, представники творчих професій. У липні доля неодноразово даватиме шанс вийти на новий рівень і розширити горизонти, а фортуна проявить прихильність до всіх Ваших починань.

Цілком можливо, що відбудеться цікаве знайомство з іноземцем, політиком або вченим, відомою людиною.

Можна розраховувати на високі доходи тим, хто зайнятий у цих сферах діяльності, а також у видавництві. Зарубіжні контакти принесуть матеріальну вигоду. Успішними виявляться експортно-імпортні операції. Можливо, хтось здалеку надасть фінансову допомогу, на Вашу користь будуть прийняті і судові рішення.

Місяць виявиться для Скорпіонів одним із найвдаліших цього року для творчості, захоплення психологією, езотерикою, для усамітнення на природі, подорожей. Відпочинок у якомусь віддаленому унікальному місці, без сторонніх людей і галасливих компаній гармонізує Ваш настрій. У цей період можна створити яскравий музичний або літературний твір.

Проблем зі здоров’ям у липні не буде, але від екстремальних розваг краще триматися подалі.

 

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

Липень обіцяє Стрільцям безліч поїздок і вельми успішних відряджень. Ситуація на роботі може суттєво покращитися, підвищаться соціальні гарантії, стане стабільним забезпечення виробництва. Гармонійний робочий клімат формуватиметься не без участі таємного покровителя. Липень виявиться для багатьох Стрільців місяцем довірливих взаємин з керівництвом.

Оскільки здоров’я в цей період принесе Стрільцям чимало проблем, слід провести оздоровчі процедури, підлікуватися в санаторії. Піклування про своє здоров’я дасть хороший ефект, зміцниться імунітет.

Що стосується фінансових ініціатив, то Стрільці володіють прекрасним баченням перспективи. Тому в липні рекомендується проявити ініціативу в кредитуванні, пошукати додаткові джерела фінансування. Ваша відмінна ділова хватка та інтуїція дадуть потрібний ефект. Хоча поки розраховувати на серйозні прибутки не доводиться, можна закласти прекрасний фундамент для фінансового процвітання в майбутньому. Великі доходи варто очікувати від партнерів, а також від співавторства, морських і митних проектів.

Здоров’я цього місяця може підкачати, тому, як уже йшлося, подбайте про його зміцнення заздалегідь.

 

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

Козерогам у липні пощастить у коханні! Та й у цілому місяць буде дуже вдалим і насиченим позитивними змінами. У цей період можна розраховувати на доленосні зустрічі. Партнери будуть яскравими та імпозантними. Можливе романтичне знайомство з представником творчої професії або фінансистом, причому воно відбудеться, швидше за все, під час подорожі. Якщо Ви давно мрієте знайти партнера, який відвезе Вас у далекі країни - липень може реалізувати Ваші надії. Імовірні романтичні союзи на основі спільних духовних інтересів або творчих уподобань, міцна дружба може перерости в більш близькі стосунки. Хтось із старих друзів і приятелів відкриється для Вас із зовсім нового боку, стане привабливим партнером для шлюбу.

Якщо ж Ви вже у тривалому союзі, почуття до партнера можуть спалахнути з новою силою. Щоб запам’ятати цей місяць назавжди – вирушайте в спільну подорож.

Можливі суттєві доходи від співавторства, також друга половинка може порадувати заробітками.

Набуті в липні зв’язки, контакти, друзі та партнери принесуть багато позитиву у ваше життя й відкриють нові горизонти. Поїздки подарують успіх. Сприятливий час для вивчення окультних наук, астропсихології. Будь-які таємниці та секрети Вам будуть відкриті. У скрутну хвилину підтримає чиєсь таємне заступництво.

Здоров’я в липні порадує практично всіх Козерогів.

 

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

У липні Водолії знайдуть довгоочікуваний професійний успіх. Можна розраховувати на сприятливі зміни умов праці, можливе несподіване просування по службі або соціальний зліт. На Вас чекають почесті, слава, визнання заслуг. Не сумнівайтеся: проекти будуть затверджені, а в конкурсах або змаганнях Ви отримаєте впевнену перемогу.

Відносини на роботі доброзичливі як із керівництвом, так і в колективі. Є можливість зміцнити існуючі, відновити втрачені або створити нові дружні взаємини з колегами або з кимось із керівництва. Вас супроводжуватиме високе заступництво, прихильність старших за віком і становищем.

В липні Вам можуть запропонувати керівну посаду з сумлінними підлеглими, і можна очікувати гарний соцпакет. Якщо ж Ви вже керівник, то Ваші співробітники в липні проявлять себе з найкращого боку як відповідальні та надійні виконавці.

Можливі успішні відрядження. Якщо Ви поки без роботи, саме час шукати вакантну керівну посаду.

Удома ситуація складається сприятлива: сім’я Вас підтримує та сприяє вашому соціальному просуванню. Єдине, що може завдати неприємностей у липні, - це погане самопочуття, тому подбайте про нього заздалегідь.

 

РИБИ: ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ 2016

У липні багато Риб будуть улюбленцями Фортуни в питаннях кохання та творчості. Можна розраховувати на те, що середина літа принесе довгоочікуване покращення в стосунках з другою половинкою, відродження колишніх романтичних почуттів. Спільний творчий проект, подорож або відвідування розважальних закладів і заходів  (концерти, виставки, шоу, вистави) підуть на користь. Тим, хто зустрів літо без пари, варто уважно придивитися до представників творчих професій, освіти, науки та спорту. Доленосна зустріч можлива в поїздці або в місцях масових розваг, наприклад, на стадіоні.

Рибам, які захоплюються творчістю, а також тим, хто має публічні професії (акторам, викладачам, рекламним агентам, спортсменам, музикантам) можна очікувати приголомшливого успіху. Слава, почесті, визнання професійних заслуг стануть гідною нагородою за Вашу цілеспрямованість і працьовитість. Можливі перемоги в конкурсах, отримання гранту, затвердження проекту тощо.

Щастя посміхається і багатьом Рибкам, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів або підвищити свою кваліфікацію, пройти якісь навчальні курси. Велика ймовірність поїздок, пов’язаних з виступами на конференціях, симпозіумах, концертах, змаганнях. Такі подорожі не лише принесуть чималу користь, а й море позитивних емоцій.

Батьків-Риб порадують діти досягненнями в спорті або творчості. Також є ймовірність отримання матеріальної вигоди від зарубіжних угод, отримання подарунків від далеких родичів. Хтось, нарешті, виграє судовий позов, зможе укласти вигідне партнерство з іноземцями.

 

За матеріалами 1plus1.ua


01.07.2016 1386 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

600
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1789 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1101 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

531
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6878 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11333 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

309

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1043

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1092

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1084
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

252
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1057
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

824
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

703
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

646
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2920
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4417
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18415
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

281
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

331
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

641
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

743