Модні купальники, літо 2016 (фото+відео)

 

/data/blog/110033/f1230bd12bcdd0dcd7f8bb8401746fa1.jpg

 

Цей літній сезон сповнений яскравих, дуже ошатних, інтригуючих моделей купальників, здатних перетворити відпустку в елегантний свято. Щоб до нього долучитися і стати королевою пляжу варто детально познайомитися з колекціями модних в 2016 році купальників.

 

У фаворитах у дизайнерів виявилися відразу кілька стилів, які отримали свій розвиток в нових колекціях. Секрет модного купальника цього – не фасон, і навіть не забарвлення, а образ, який він створює.

Мода на купальники 2016 року у весну і літо

Пляж – найкраще місце продемонструвати чудову фігуру і результати роботи над собою в спортзалі. Красиве, підтягнуте і дуже струнке тіло надихнуло дизайнерів на створення відвертих і дуже сексуальних нарядів.

Бікіні в цьому сезоні представлений відразу в декількох модних варіантах. Класичний фасон, максимально відкриває тіло, залишився незмінний. Міні і мікро-трусики або стринги в поєднанні з найпростішим бюстгальтером – буквально: два трикутнички з тонкими лямки. Дизайнери в цьому сезоні постаралися висвітлити чистоту форм фасону і представили його в однотонних, але дуже яскравих рішеннях геть позбавлених декору. Бікіні – сам по собі прикраса!

Подивіться, як елегантні на цих фото модні в 2016 році купальники бікіні:

Які купальники модні в 2016 році

Для тих, хто любить нові версії бездоганних класичних фасонів цього літа є відмінна можливість продемонструвати відмінний смак. Модні відкриті купальники 2016 року – це, перш за все, вдало підібрані комплекти. У таких моделях вдало поєднуються трусики, ідеально підкреслюють стегна і ліфи, що робить акцент на зоні декольте і бюсті.

Які саме? Питання насправді непросте – в моді як відверті, так демонстративно скромні фасони трусиків і ліфів. Точну відповідь, що саме вибрати з модних трендів, підкаже тільки дзеркало. Це єдине правило модного бікіні цього сезону. Стрінги, танго, сліпи або шортики … будь-який з модних фасонів трусиків стає сьогодні основою модного комплекту. Доповнить його розкішний ліф, який за задумом дизайнерів в цьому сезоні стає основною деталлю пляжного вбрання.

Бездоганні класичні фасони сьогодні доповнюють стильні халтер – відмінне рішення для тих, хто хоче продемонструвати достоїнства фігури. Вільний і дуже сексуальний фасон «бандо» відмінно підійде тим, хто хоче візуально збільшити розмір грудей.

Наймодніші закриті купальники 2016

Закриті або злиті моделі в цьому сезоні викликали справжній фурор. Для початку, ніхто не очікував такого зльоту популярності моделей, які за негласними модним правилами вважалися долею повних дівчат. Сьогодні їх фасони – для самих різних типів фігур

Дизайнери пояснюють парадокс тим, що в моді занадто довго тримався тренд на відвертість і на його тлі – інтрига закритих моделей виглядає як нова, дуже стильна тенденція. І так, закриті моделі як і раніше дозволяють демонструвати лише достоїнства фігури.

Серед модних купальників 2016 одним з найефектніших вважається монокіні , дуже вдало поєднує переваги закритих і відкритих моделей.

Представлені в модних колекціях весна-літо 2016 року купальники монокіні – дуже продумане поєднання фасонів ліфа і трусиків. Жорстких рамок у виборі моделі немає, потрібно лише суворо зважити всі особливості власної фігури. Бюстгальтери бра і пуш ап відмінно підкреслять, а якщо потрібно, то і додадуть розмір грудей. А ось трусики – і їх фасонів немає рахунку – просто зобов’язані підкреслити стрункість стегон. Можете дозволити собі стринги – дозвольте не роздумуючи! Але менш ефектно в таких моделях виглядають класично, демонстративно невинні сліпи і шортики.

Відверта інтригуюча зона декольте, повністю відкрита спина і чітко побудованим силует створюють дуже сексуальний і в той же час благородний образ. Пікантна деталь фасону – планка з’єднує ліф і трусики в цьому сезоні може тільки натяком – тонкої ланцюжком або тасьмою з нанизаними намистинками. А може бути красивою цельнокроеной деталлю моделі, що підкреслює силует і надає йому стрункості.

Зверніть увагу, як стильно підкреслюють силует купальники монокіні 2016 на фото:

Які купальники в моді в 2016 році

Прогнози найсміливіших авторів колекцій модних купальників сезону «весна-літо» в 2016 році виправдалися сповна. Тренд на жіночність і тонкий, не показну сексапільність, заданий подіумами припав до смаку всім, хто цінує моду і стиль.

Спочатку дизайнери не ставили чіткої мети – створити єдиний образ, якому слід було б відповідати і наслідувати. Вони значно ускладнили завдання, вивівши на подіуми безліч різнопланових варіантів вирішення образу.

Одне з найбільш затребуваних, стильних і що важливо – дуже комфортних – танкіні. Комплект з топа і трусиків, так само як монокіні, складно зарахувати як з закритими, так і відкритим моделям. Можливо, в цьому секрет його успіху.

Топи або ліфи таких моделей в цьому сезоні відрізняються приголомшливим різноманітністю фасонів. Від найпростішої маєчки, до сарафанчика-бандо, що претендує на звання кращого вбрання для пляжної вечірки.

Облягаючі корсетні ліфи, що акцентують зону декольте і вільного «ампірного» фасону топи, що з’явилися на модних показах купальників «весна-літо» в 2016 році викликали у справжніх модниць зітхання подиву. Нарешті в пляжну моду прийшов тренд, який дозволяє не тільки виглядати по-справжньому елегантно, але і відчувати себе комфортно.

Незважаючи на те, що фасон стрімко увійшов в моду і став справжнім літнім хітом в кожному окремому випадку він унікальний. І зустріти на пляжі свого «двійника» вам в цьому сезоні не вдасться. І справа не тільки в різноманітності фасонів танкіні, їх, до речі, потрібно підбирати виключно під свої пропорції і смаки. Яскраве сміливе комбінування принтів і модних кольорів – ще один привід вважати це тренд воістину унікальним.

Подивіться, як підібрані кольори на цих фото з колекцій купальників «весна-літо» 2016 року:

Модні тенденції купальників 2016 і фото моделей

Досвідченим модницям творці пляжної моди піднесли особливий сюрприз – в тренди стрімко увірвався стиль «ретро». Відкриті та закриті моделі в стилі середини минулого століття на тлі сучасних моделей виглядають по-особливому витончено і вишукано.

Чуттєва і яро виражена жіночність наймодніших купальників 2016 стилі «ретро» виглядає не менш сексуально, ніж найвідвертіші моделі бікіні. Високі – до лінії талії трусики з низькими вирізами по стегнах і закриті, навіть цнотливі ліфи – безумовні переваги таких фасонів. Вони відмінно підкреслюють жіночність пропорцій і ідеально підходять дівчатам з красивими пишними формами.

Модні злиті купальники на 2016 рік

Але ще елегантніше виглядають закриті моделі для літа 2016, стилізовані під «ретро». У цьому сезоні вони нагадують ліфи розкішних бальних суконь. В першу чергу, завдяки оформленню лінії декольте і обов’язковому акценту на талії.

Дизайнери постаралися відтворити не лише модний силует епохи 50-х років, а й образ витонченої і сексапільної дами тієї епохи. Відкриті плечі і спина в моделях з ліфом бандо якнайкраще відображають таку ідею. Ліф, прикрашений витонченими драпіровками, створює додатковий обсяг в області грудей, а корсетний крій самої моделі надає фігурі крихкості і витонченості.

Трохи більше спортивний, але не менш розкішний ефект створює в таких моделях ліф «халтер» – з цельнокроеной бретеллю, що надівається через шию. Гладкі чашечки пуш ап або бра чудово продемонструють красу форм. Стати схожою на голлівудську кінодіву тієї епохи допоможуть розкішні пастельні відтінки, які найкраще відтіняють не тільки складний крій моделі, але і чудову засмагу. Принти в цьому трохи наївні – дрібні квіточки, «горошок», діагональні смужки.

Подивіться, як витриманий стиль «ретро» на цих фото модних купальників 2016 року:

Модні кольори купальників на літо 2016 року і фото моделей

Колірна палітра колекцій цього сезону підпорядкована тій же ідеї що і стилістичні рішення – перетворити відпустку в свято! Сліпучий синій у всіх його відтінках: від безтурботно блакитного до загадкового сапфірового – безумовний фаворит цього сезону. Він відмінно виглядає як «соло», так і в поєднанні з кипельно-білим.

Дует синього і білого розкриває одну з наймодніших в цьому сезоні тему принтів – морську. Класична смужка, як горизонтальна, так і діагональна, витримана в цих тонах – сьогодні знову в лідерах у дизайнерів. Але зверніть увагу на нетривіальні поєднання модних відтінків: використання білого як обробка бретелей, ліфів або в декоративних елементах – воланами і оборках.

У створенні ніжного жіночного образу немає рівних вишуканої пастельній гамі. Модні кольори купальників 2016 нагадують розкішну квіткову оранжерею: орхідеї , троянди, ніжна лаванда і тюльпани.

Квіткова тематика в цьому сезоні – одна з найбільш трендових і зачаровують своєю красою. У моді як мініатюрний і «наївний» квітковий принт, так і великі, чітко промальовані зображення екзотичних квітів. Особливо елегантно квіткові принти виглядають в моделях злиті купальники з колекцій 2016 року.

Сама річна і дуже ефектна тема модних купальників літа 2016 – тропіки, вона задає як вибір кольорів, так і малюнків. Теплі тони жовтогарячого, сонячного жовтого в поєднанні з білим, і небесно-блакитним … Принти в цьому стилі витримані в стилі легкої екзотики: птахи, квіти, рослини і абстрактні з легким етнічним настроєм малюнки.

Для самих екстравагантних модниць дизайнери пропонують «хижі» малюнки, але навіть класичний леопардовий або зміїний принт в цьому сезоні витриманий в пастельних і дуже ніжних тонах і абсолютно позбавлені агресивності. Сексуальність таких малюнків у цьому сезоні чудово відтіняють все відтінки голубого, м’ятного і екрю.

Мода на купальники 2016 року: фото моделей

Виглядати на пляжі чарівно, при такій великій кількості пропозицій, на перший погляд зовсім нескладно. Складно вибрати саме ту модель, яка прикрасить фігуру і підкреслить її індивідуальність. Для цього потрібно точно відповісти на питання: які купальники в моді 2016?

Основна тенденція сезону – жіночність і продемонструвати її можна дуже різними способами. Дуже красиво піднесе фігуру будь-яка модель класичного фасону – не варто залишати поза увагою, що найпростіші фасони виглядають найбільш елегантно. Тим більше, що в цьому сезоні дизайнери додали класиці нове звучання, прикрасивши моделі мікро-спідничками, воланами і оборками.

Модні купальники на весну і літо 2016 року і фото моделей

Дуже стильно виглядають тонкі вправні драпірування, як в зоні декольте, так і на талії. Витончені шнурівки і переплетення лямок – так само класичний, але модний, а головне ефектний прийом, активно використовується в модних купальниках 2016.

У тренд цього літа повернулися в’язані моделі – як відгомін дуже модного «білизняного» стилю. Цю тенденцію найбільш точно втілюють монокіні з широкими ажурними планками, що нагадують мережива ручної роботи. Виглядають такі моделі дуже сексуально і стильно, тому до підвищеної уваги оточуючих потрібно бути готовою.

Дуже делікатно і в той же час стильно дизайнери поставилися до декору модних купальників 2016. Якісь традиційні прийоми виявилися в цьому сезоні взагалі під забороною. Наприклад, в кращих колекціях цього сезону практично відсутня обробка стразами, намистинами або паєтками. Перевага надається великим текстильним брошкам-квіткам, оборкам, воланами і ефектно зав’язаним лямок.

Акцент в декорі більшості колекцій зроблений на ефектні аксесуари – браслети, кольє, капелюхи, сонцезахисні окуляри, які підтримують стиль, кольорову гаму та образ, створюваний купальником в цілому.

 

Такі як на цих фото модні купальники 2016 перетворять літо в справжнє свято:

 


28.06.2016 6257 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1946
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1851
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1846
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5458 45
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2144 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1501

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

734

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

788

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

987

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

996
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1760
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3670
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10247
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26132
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10172 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7702
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

885
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

180
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

245
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

372
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1267
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

872