Гороскоп на травень 2016 для всіх знаків зодіаку

 

/data/blog/105833/4ee6ed5b77d416614a7d668ad95db83c.jpg

 

Травень – улюблений місяць кожного, хто засумував за сонцем і теплом. Чого очікувати від останнього місяця весни? Чи варто планувати нові проекти на роботі? Та як поводитися в особистому житті? Відповіді на ці та інші питання дав астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко. Тож до вашої уваги прогноз для всіх знаків зодіаку.

 

 

ОВЕН: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

Ви опинитесь під обстрілом усіляких спокус, які спонукають порушити закон, моральні правила, наявні обмеження, «переступити межу». Намагайтеся втриматись від поваб, інакше уникнути покарання не вдасться.

 

На роботі ви перебуватимете в скрутному становищі поза вашою владою. Активізуються таємні вороги, які плестимуть інтриги та докладуть максимум зусиль для того, щоб вас дискредитувати. На жаль, помітну роль у цій історії відіграє хтось із ваших приятелів. Ситуація ускладняється ще й тим, що ви зараз схильні до всіляких ризикованих учинків. Якщо розпочнете авантюру, вона обернеться повним провалом і завдасть серйозного удару по вашій діловій репутації, хоча звільнення все ж таки малоймовірне.

 

Зірки радять утриматися від будь-яких «пригод», у жодному разі не довіряти ані колегам, ані друзям, бо зрада доволі ймовірна, і не лише в робочому колективі. Поводьтеся стримано та уважно стежте за тим, що кажете.

 

 

До речі, травень чудово підходить для творчих проектів, нового хобі, для відвідування різних культурних заходів – виставок, лекцій з психології, музичних концертів, поетичних вечорів. Натхнення та яскраві емоції супроводжуватимуть Овнів-романтиків.

 

А тих, хто зосереджений на питаннях матеріального достатку, місяць порадує підвищенням доходу. Причому, приплив додаткових коштів буде напряму пов’язаний з вашою творчою активністю. Утім, велика ймовірність підвищення окладу і найманим працівникам. Важлива порада: не поспішайте ризикувати великими сумами, особливо починаючи з третьої декади місяця.

 

Зорі попереджають: у травні варто дбайливо ставитися до свого здоров’я, уникати будь-яких екстремальних розваг і екстремальних учинків, інакше травми та інші вкрай неприємні події змусять вас звернутися до лікаря.

 

 

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

Виблискувати в променях слави – на сцені, перед широкою аудиторією, на екрані телевізора – ось такою є травнева перспектива для багатьох Тельців. Ви просто випромінюєте впевненість у собі, у вас прекрасний настрій, народжуються оригінальні ідеї. Тож не дивно, що оточуючі симпатизують вам і хочуть вас наслідувати. Якщо заплановані важливі презентації чи виступи – призначайте їх на другу декаду травня, оскільки в цей час ви зможете максимально яскраво продемонструвати свої таланти.

 

На роботі збережуться квітневі тенденції: умови, у яких доводиться працювати, погіршаться з  не залежних від вас причин. У когось надмірно зросте навантаження, комусь доведеться працювати понаднормово, «за себе і за того хлопця», виконувати безглузді доручення, терпіти тиранію керівництва. Захочеться звільнитися, бо проблеми, що накопичилися, стануть просто нестерпними, переростуть в гостре невдоволення. Масло у вогонь піділлють зриви робочих планів і поїздок. Не поспішайте, ще не настав час змінювати місце роботи. 

 

Бажання ризикнути грішми, яке з’явилося ще у квітні, супроводжуватиме вас і у травні. Але якщо ви піддастеся цій спокусі, то результат буде плачевним.

 

 

Можна розраховувати на покровительство та допомогу в домашніх і сімейних справах. І хоча у травні ви продемонструєте неймовірну привітність і гостинність, не раз зберете навколо себе теплі дружні компанії, не поспішайте відгукуватися на прохання дати в борг. Адже повернути ці гроші вам навряд чи вдасться.

 

 

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

Травень випробовуватиме вас на міцність. Перш за все перевірки зазнають партнерські стосунки, причому, не лише в бізнесі, а й у шлюбі. Ваші партнери виявлятимуть холодність або навіть агресію. Можливі як конфлікти з керівництвом, так і розчарування в коханні. Не виключено, що чорна кішка пробіжить між вами та батьками вашої «другої половинки» або, навпаки, між вашими батьками та шлюбним партнером. Є вірогідність невірності коханого. Однак, якщо ви будете уважними й лагідними,  друга половинка і не подумає віддавати перевагу іншому. Не лінуйтеся працювати над стосунками, адже любов - джерело вашої сили й натхнення

 

 

Задля досягнення раніше поставленої мети ви зіткнетеся з чималою кількістю перешкод. Одначе завзятості та наполегливості вам не бракує, і, в решті-решт, ви зможете отримати бажаний приз – Ваш проект буде затверджено, звання – отримано, а нагорода не змусить на себе чекати. Чималу роль у щасливому завершенні прориву «через терни – до зірок» зіграє чиєсь таємне покровительство, але дуже багато залежатиме безпосередньо від вас. У цей період, до того ж, треба налаштуватися на відрядження, робочі поїздки – вони достатньо ймовірні.

 

Друга декада травня - ідеальна для великих придбань у будинок, для затишку та відпочинку, наприклад, дорогих м’яких меблів. Скористайтеся цим сприятливим моментом: Ви зможете не лише правильно вкласти кошти, а й потішити близьких.

 

Зірки застерігають від будь-яких екстремальних розваг у травні, оскільки велика ймовірність травм. Будьте обережними й під час робіт на дачній ділянці. Загалом здоров’я не завдасть клопоту, а якщо вирішите підлікувати хронічні захворювання, то отримаєте максимальний ефект. До речі, здійснити оздоровчу подорож, відпочити та зміцнити здоров’я – чудовий варіант для травневої відпустки.

 

Ще одна позитивна тенденція цього місяця – талан у всіх справах, пов’язаних зі страховими компаніями: можна вигідно застрахувати нерухомість або отримати страхову виплату.

 

 

РАК: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

У травні Раки продемонструють надзвичайну винахідливість і оригінальність. Прислухайтеся до своєї інтуїції – у цей період можна чекати якихось осяянь, доленосних знаків і одкровень.

 

У робочому колективі панує зовсім нездорова атмосфера, плетуться інтриги, повзуть плітки. Невміння зосередитися на термінових завданнях може призвести до того, що ви порушите домовленості або не виконаєте вимоги, які висуваються вам. Пошук винних, розбір польотів і гнів керівництва, що не змусить на себе чекати, стануть остаточною краплею, і до 20-х чисел ви вирішите все покинути й звільнитися. Будьте терплячими й розсудливими, поспілкуйтеся з друзями –вони зможуть надати вам підтримку й допомогти правильною порадою.

 

У травні велика ймовірність частих і заморочливих робочих поїздок областю, у яких, незважаючи ні на що, вам щаститиме. В одному з таких відряджень може відбутись перспективне знайомство.

 

 

Побережіть своє здоров’я: харчуйтеся лише свіжою та корисною їжею, не зловживайте алкоголем, оскільки у травні існує велика ймовірність отруєння, загострення хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту.

 

 

ЛЕВ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

Нарешті Левам пощастило в робочих питаннях. Кар’єрні досягнення принесуть у травні чимало щасливих миттєвостей, причому, ви зможете досягти бажаного підвищення без жодних труднощів, легко та елегантно. Професійний успіх буде відзначено не тільки колегами, а й керівництвом. Довіра до вас зміцниться, а підвищення зарплати стане підтвердженням вашої цінності для компанії.

 

Фінансова інтуїція залишиться, як і раніше, слабкою, тому не варто випробовувати долю та ризикувати. Відмовтеся від спроб заробити на різниці валютного курсу, не намагайтеся виграти в казино або лотерею. Для інвестицій у «перспективний бізнес» травень категорично не підходить. А ось витратити значну суму на «другу половинку» буде не лише корисно, але й неминуче.

 

 

Що стосується здоров’я, травми вам не загрожують, тому можна поринути в екстремальні види спорту. Утім, уся ваша увага зараз прикута до роботи. Зорі радять не перестаратися, частіше відпочивати, своєчасно знімати нервове напруження та не зловживати алкоголем, інакше на момент початку літа ваша енергія буде на нулі.

 

 

ДІВА: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

Настрій у вас – життєрадісний і оптимістичний, одначе квітневі проблеми, пов’язані з нерухомістю та стосунками, збережуть свою актуальність і у травні. Домашні конфлікти здатні вибити вас із колії, засмучує відсутність розуміння та підтримки з боку рідних. Більше того, хтось із старшого покоління прагне нав’язати своє бачення у вирішенні житлових проблем. Зорі рекомендують закрити цю тему до ліпших часів, категорично відмовитися від будь-яких, пов’язаних з придбанням житла, ідей і дій, як своїх, так і «доброзичливців». Краще повернутися до питання пізніше, за сприятливіших обставин.

 

Найкращий варіант для вас – умовити другу половинку на спільний відпочинок подалі від дому. Така подорож дозволить відволіктися від проблем, поринути в романтичну обстановку, поспілкуватися «про вічне», помріяти, побудувати перспективні плани на майбутнє. Ви не лише прекрасно відпочинете, але й зможете познайомитись з цікавими людьми, які виявляться корисними вам.

 

 

До перелічених плюсів додасться фантастичний роман з іноземцем. А ось тим, хто перебуває у шлюбі та вирушає в дорогу без «другої половники», від’їжджаючи, краще постаратися не зіпсувати стосунки. І попередьте заздалегідь чоловіка (дружину), коли повертаєтеся, щоб обійтися без «сюрпризів» (їхня ймовірність дуже велика).

 

Для творчих представників цього знаку місяць ознаменується успішним турне, у якому вони продемонструють свої таланти в публічних виступах, також можливе перспективне знайомство. На жаль, взаємини в колективі у травні будуть напруженими, можливі конфлікти.

 

 

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

У робочому колективі весь травень зберігається тенденція попереднього місяця: метушня, інтриги, занепокоєння та хаос. Але не забувайте, що вас оточують не лише вороги, а й друзі, на яких можна покластися в скрутну хвилину. Однак, можливо, вам і не доведеться переробляти роботу та виправляти допущені помилки. У цьому допоможе скрупульозність, увага до деталей, які ви вже неодноразово виявляли у квітні. Крім того, чудовим порятунком буде й виконання технічної роботи.

 

В особистих стосунках – усе стабільно та спокійно.

 

 

Терезам-батькам варто підготуватися до того, що у травні діти потребуватимуть більшої уваги та турботи.

 

Період відзначений важливими подіями у питаннях нерухомості: наприклад, можна достатньо вигідно придбати ділянку або дачу. Але під час купівлі будьте пильними: ретельно перевіряйте оформлення договору та інших важливих документів, не довіряйте сліпо посередникам, перевірте всі можливі приховані дефекти. Інакше існує певна небезпека замість відпочинку займатися ремонтом.

 

 

Врахуйте, що у помешканні можливий потоп, своєчасно «підстеліть соломку». Окрім того, можна провести дезінфекцію житла, аби вас не турбували мурахи та інші комахи, нашестя яких у травні досить імовірне.

 

Зорі попереджають про те, що у травні ви схильні до різних нездужань, здоров’я – ваше слабке місце, здатне завдати чимало неприємностей. Бережіть його та, звичайно ж, у жодному разі не ризикуйте ним, а за перших ознак проблеми звертайтеся за допомогою до спеціалістів.

 

 

СКОРПІОН: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

Ви – одні з небагатьох щасливчиків, кому у травні дуже поталанить у стосунках. На вас може зійти неземне кохання або виникнуть романтичні почуття, схожі на казку. Виявіть ініціативу, і успіх у протилежної статі Вам гарантований. Де шукати свій ідеал? У найближчому оточенні, серед колег, приятелів із соцмереж. Навіть біля будинку або в магазині може статися доленосне знайомство. Існує велика ймовірність службового роману з вашим керівником.

 

Для тих, чиї стосунки перевірені часом, пора переходити на новий рівень.

 

 

Ну а ті, хто вже у шлюбі, насолоджуватимуться ніжністю знову розбурханих почуттів і зможуть максимально зміцнити стосунки.

 

Любовні пригоди спричинять додаткові витрати – на подарунки та ресторани, модні зачіски й розваги. Тож не дивно, що ваш місячний бюджет не витримає такого напору та почне «тріщати по швах». Краще заздалегідь продумати витрати або зробити хороший фінансовий запас.

 

Матеріальної підтримки потребуватимуть і ваші діти. Можливо, треба буде облаштовувати особистий простір малечі, створювати затишок у її кімнаті. Виявіть більше любові та турботи до найдорожчих, інакше ризикуєте зіпсувати з ними стосунки. А якщо у вас ще немає дітей, але ви вже задумалися про поповнення родини, обов’язково використайте травень з цією метою.

 

На роботі панує спокійна ділова атмосфера. Імовірний успіх у публічних виступах. Але можна взяти відпустку та поїхати добряче відпочити. До речі, під час такої подорожі Ви зможете познайомитися з цікавою людиною, з якою виникнуть перспективні взаємини.

 

Самопочуття у Скорпіонів у травні просто блискуче, що дозволить насолоджуватись життям на повну.

 

 

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

Захопившись серйозним ремонтом ще у квітні, ви у травні продовжите втілювати вашу мрію в реальність, і через це влаштуєте у домівці справжній погром. Зруйновані стіни, будівельне сміття, мішки з оздоблювальними матеріалами... Грандіозні ремонтні роботи вимагатимуть від вас тимчасово змінити місце проживання, а це – додаткові витрати й життя в умовах обмеженого простору. Навряд чи такі новини поліпшать атмосферу в сім’ї. Але якщо ви готові попрацювати у свята й докласти трохи більше зусиль, то зможете істотно прискорити ремонт. Травень сприяє всім, хто вирішив облаштувати своє «гніздечко».

 

 

До речі, можна якийсь час пожити на дачі, а заодно й попрацювати на свіжому повітрі. Адже зараз Стрільцям-дачникам щастить. А от ті, хто давно мріє про надійного помічника по господарству, зможуть вигідно найняти відповідальну та працьовиту хатню робітницю.

 

Пошук хорошого місця роботи увінчається успіхом — пощастить безробітним і тим, хто вирішив змінити рутинну багаторічну роботу на цікаву та вигідну. А якщо своїм робочим місцем ви задоволені, то чекайте надбавки до зарплати або посадового підвищення. І хоча численні травневі свята не сприяють трудовому ентузіазму, ті, кому належить власний бізнес, можуть розраховувати на зростання продажів та збільшення клієнтів.

 

Здоров’я у травні не підведе. І жодних несподіванок, травм та інших неприємностей остерігатися не варто.

 

 

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

На Вас впаде лавина безглуздих контактів і поїздок. Несприятливі квітневі тенденції тільки посиляться: можлива дезінформація, безліч пліток і інтриг у найближчому оточенні, несправедливі звинувачення. Будьте терплячими. Послабити нервове напруження допоможе читання літератури з психології чи філософії, медитація, заняття будь-якою інтелектуальною або творчою діяльністю. Натхнення, що нахлине, гармонізує ваш стан, вдасться врівноважити негативні та позитивні енергії. На щастя, травень обіцяє хороше здоров’я, а всі неприємності та метушня на роботі з часом розвіються.

 

Телефони та інші ґаджети у травні бажано не купувати – швидше за все, доведеться переплатити: вам  нададуть перекручену інформацію про товар або неправильно заповнять гарантійний талон. А ось для придбання автомобіля час вельми підходящий: якщо ви проявите підвищену увагу під час укладання угоди, ретельно оглянете машину, залучите фахівців і скористаєтеся їхніми порадами, то покупка обіцяє бути вигідною.

 

Якщо ви опановуєте професію, вирішили вивчити іноземну мову або отримати інші фундаментальні знання, скористайтеся цим сприятливим періодом, коли ваші здібності до навчання тільки тішать. Дуже корисною буде й поїздка на відпочинок.

 

До речі, батькам зірки рекомендують проводити з дітьми якомога більше вільного часу: сходіть разом у кіно чи в театр, на концерт улюбленої групи або відпочиньте на природі. Таким чином ви зможете зміцнити довірливі стосунки та провести незабутні хвилини спілкування.

 

 

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

Вам усміхнеться щастя в багатьох питаннях, пов’язаних із сім’єю та нерухомістю. Можна тільки позаздрити тій теплій і гармонійній атмосфері, яка складеться у травні з вашою «другою половинкою». Можете розраховувати на розуміння та підтримку від шлюбного партнера в усіх ваших починаннях і планах. Але, перш за все, діяти спільно потрібно в напрямку поліпшення житлових умов. Хтось дуже вигідно орендує будиночок на літо, а комусь вдасться здати квартиру на найпривабливіших умовах. Не виняток, що з’явиться палке бажання облаштувати будинок, зробити його затишнішим і оригінальнішим, причому, самостійно. Ваша розумна ощадливість, творче натхнення та вмілі руки дадуть приголомшливі результати. Близькі із задоволенням допомагатимуть у роботі, і зрештою всіх порадує оновлення та поліпшення домашнього інтер’єру.

 

 

Вам вдасться вигідно продати чи, навпаки, придбати квартиру, дачу, садову ділянку. Не проґавте пропозицію, яка сама прийде до Вас у руки в другій декаді травня, оскільки і місце розташування, і вартість виявляться просто чудовими. І знову рефрен місяця: розраховуйте на допомогу коханої людини, зокрема й фінансову.

 

Якщо ж Ви поки самотні, то багато що може змінитися після знайомства з дуже цікавою людиною, яке відбудеться на одному з домашніх свят.

 

Зорі попереджають, що будь-які витрати на себе, коханого, у травні не лише не обґрунтовані, але й марні. І нічого, окрім розтрат, не принесуть. Новинки дуже швидко виявляться непотрібними та забутими. Крім того, зараз Водолії схильні бути неуважними й втрачати речі та гроші, піддаватися дрібним обманам, обважуванням та обрахункам під час покупок. Зверніть на це увагу. 

 

На роботі – все спокійно, стабільно, і керівництво до вас виявляє прихильність. І зі здоров’ям немає жодних неприємних сюрпризів.

 

РИБИ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

 

Травень не принесе значних позитивних змін у роботі. Керівництво пильно стежитиме за вами та не пробачатиме помилок. Ваша амбітність і честолюбство можуть зіграти злий жарт: вам не вдасться критично поглянути на себе, об’єктивно оцінити обставини. Якщо вистачить сил відступити, а не намагатися проломити головою стіну, то зможете дочекатися свого зоряного часу. А поки спрямовуйте енергію в мирне русло – саме час узятися за самоосвіту, вивчити щось перспективне, налагодити зв’язки, розширити контакти. Спробуйте себе в якості командного гравця, відчуйте радість колективної роботи над спільним завданням.

 

У середині місяця Ви зможете успішно провести переговори, консультації, причому, як з діловими партнерами, так і з «другою половинкою». Ви будете красномовні, переконливі, знайдете потрібні аргументи і вразите оригінальними судженнями. Будь-яке спілкування в цей період буде дуже вдалим, а укладені контракти принесуть чималий прибуток у майбутньому.

 

Теплі зустрічі з друзями теж чекатимуть на вас у травневий період. Вечори в колі близьких людей будуть просто незабутніми. А якщо ви ще не маєте «другої половинки», з’явиться можливість познайомитися з дуже цікавою людиною – у соцмережах, на дружній вечірці, просто на вулиці. Можливо, доленосній зустрічі посприяють брати, сестри та навіть сусіди.

 

Здоров’я хороше, але Риби повинні поберегти себе – у травні існує велика ймовірність неприємної події, яка хоч і не буде небезпечною, але надовго позбавить вас працездатності.

 

1plus1.ua


04.05.2016 1065 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1596
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1697
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1684
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

4978 39
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1986 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1384

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

244

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

574

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

736

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

865
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3497
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10066
02.04.2024

Одним з перших засіяли ярими культурами поля на Городенківщині, Коломийщині та Снятинщині.  

712
13.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

25947
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7571
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

766
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

942
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1268
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

216
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1095
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

710
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

944