Депутати-"свободівці" звітувались перед іванофранківцями

Толоки, боротьба з хаотичною забудовою, контроль рішень міськвиконкому, робота з виборцями, патріотична діяльність та пропагування української сім’ї.

 

Такими з листопада 2010 по червень 2011 року були основні віхи діяльності депутатів від фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді, озвучені секретарем міської ради Русланом Марцінківим під час зустрічі депутатів-«свободівців» з громадськістю центральної частини Івано-Франківська.

 

Зі слів пана Марцінківа, важливим показником депутатської діяльності його однопартійців стало звільнення з посади головного архітектора обласного центру Ігоря Гаркота, якого «свободівці» вважають винним у хаотичній забудові міста.

 

З цією метою, їм навіть довелося ініціювати ліквідацію міського управління архітектури та містобудування та створення на його базі нового департаменту, куди пан Марцінків пообіцяв набрати чесних сумлінних працівників. Секретар міськради також нагадав про роль його фракції в усуненні з посад і інших неугодних «Свободі» чиновників: екс-керівника КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Романа Шестопалова – «донецького директора, який приїхав в Івано-Франківськ з метою довести водоканал до банкрутства», та директора КП «Івано-Франківськліфт» Мирослава Федорина, який ще працює, проте буде заслуханий на найближчій сесії, «бо він дозволив собі відключити на один день ліфти».

 

Сподвижники О.Тягнибока також не оминули присвоїти собі заслуги фінансування деяких проектів, що впроваджуються в Івано-Франківську для покращення життя простих людей. Зокрема, як виявилось, кошти на створення відкритого вчора при Івано-Франківській ДПІ Центру обслуговування платників податків були практично «вибиті» з бюджету представниками міської «Свободи».

 

Знаковим моментом патріотично-іделогічної діяльності депутатів-«свободівців» Руслан Марцінків визначив висловлення ними «своєї принципової позиції» 9 травня. Для підсилення ефекту учасникам зібрання навіть продемонстрували відеоролик з виступом Олега Тягнибока, де останній пояснив партійне бачення подій 9 травня. Плани щодо демонстрації вказаного відео, вочевидь, стали однією з причин поширення серед мешканців Івано-Франківська чуток про участь у зібрання самого О.Тягнибока.

 

Окремо слово було надано для звіту представнику фракції ВО «Свобода» в обласній раді Ігорю Шевчуку. Проте звіт останнього переважно звівся до переліку позитивних моментів діяльності голови облради, лідера обласної «Свободи» Олександра Сича і було не зовсім зрозуміло, чим же в раді займаються решта «свободівців».  

 

Правда.if.ua


28.06.2011 2570 8
Коментарі (8)

michael kors factory outlet 2014.03.04, 04:48
thanks for share! michael kors factory outlet http://michaelkorsioutlet.org
Кук 2011.06.28, 12:00
Спсибі, поржав. "патріотична діяльність", "контроль рішень виконкому", в якому купа свободівців, "пропагування сім'ї" - це про що взагалі?
Куку 2011.06.28, 12:30
От наша біда в тому, що ми хочемо ржати замість тогоґ. щоб впрягатись і реально допомагати владі,яку ж ми і вибрали. Якби ми стали в спртив, коли забудовують майданчики нашим дітям або будують вежовці на таких п,ятачках, де не те, щодвора немає, авзагалі балкони нависають уже не над тротуарами, а над дорогою то може був би якийсь
Сич 2011.06.28, 14:17
Не стріляйте в музиканта віг грає як вміє. Це я про "Сіроманця" ну треба ж мене особисто і нашу політ силу піарити. Щодо секретаря міськ ради то хочу його зиро пожаліти. Він такий гарячий і палкий діяч, але після всіх героїчних звільнень і реорганізацій (родина гаркотів велика, одного попустили іншого підтягнули), незважаючи на роздані обіцянки, залишився на узбіччі фінансових потоків, звичайно не зовсім чисти. Все підгребли, а точніше взяли під контроль, "нічні вар"ти" та їх давнішні фінансові спонсори. Тому пане Руслане, мій любий побратиме, Вам залишається все те ж. як колись давно сидіти і лопатити папери. Памятаєш, як це було в Нашій Україні, коли тебе закривали на цілу ніч, а ми тихо рохходились по домах. Але тепер ти секретар ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКО РАДИ, а ми прості власники бізнесу і незважаючи на наше давнє знайомство домовляємось не з тобою.
Кук 2011.06.28, 14:27
До 12:30 Не знаю, хто там "ми", які хочуть ржати і обрали свободівців... Я за них не голосував, як і не відчуваю хворобливого бажання постійно ржати. Але коли смішно - ну так, природно, хочу сміятися, бо ці франківські діти Пупса таки смішні. Як і наївні члени їхнього фанклубу. Бо тільки дууууже наївні можуть сподіватися, що керовані і куровані власником казино і прихильником бентлі та феррарі наші свободівці прийшли у раду боротися за права "титульних" пересічних. за детальнішою інформацією - до Марцінківа. хай розкаже на якомусь "звіті", це йому не про "патріотичну діяльність" лапшу вішати перед камерами :)
Пан франківець 2011.06.28, 16:26
А шо ви всі зробили доброго для Івано-Франківська крім того що всіх по обсирали на сайті.
кук 2011.06.28, 19:07
До Франківця. Думаю, таки дещо зробив. Працюю, сплачую податки, оплачую прибирання закріпленої за фірмою ділянки. Роблю, що можу на своєму місці. Не обдурив нікого, не тягну з бюджету за відкати бабло, не вимагаю чужих грошей за "рішання питань". Тому як мешканець маю право спитати в тих, хто дещо пообіцяв в обмін за наші голоси - і у свободівців і в інших - що вони зробили для міста? Чи вони працюють на львівських авторитетів з смішними погрємухами і на себе, чи таки на громаду? І такі звіти мене зовсім не переконують.
ДЛЯ КУКА 2011.06.28, 19:32
Мої шанування і повага за останній запис. Закрив рота всім подібним "франківцям". Тай про львівських теж правда.
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

619
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2237
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1985
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2013
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6014 53
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2291 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

152

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

978

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

980

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1227
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

464
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1918
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3820
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26332
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

414
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10327 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7870
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

420
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

421
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

504
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1431
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

1024