НА ЗЕМЛЮ ПІДКРАДАЄТЬСЯ ВЕЛИКИЙ "ПІПЕЦЬ"?

Фрагмент американської радіопередачі Coast To Coast


Під рубрикою «Аналізуємо» пропонуємо нашим читачам ознайомитися з фрагментом ДУЖЕ ЦІКАВОЇ американської радіопередачі Coast To Coast.

 

Джордж Нурі: Знаєте, я вже кілька років говорю про календар Майя і 2012 рік, і я вірю, що станеться якась сильна сонячна подія. Тепер деякі вчені попереджають: «Будьте готові до того, що найсильніша сонячна буря викличе перебої або повне відключення всього (blackout) протягом декількох місяців!»
Вчені кажуть, що «сонячний шторм» може вирубити супутники і відключити електронні прилади, збиток може скласти сотні мільярдів доларів. Вчені кажуть, що людство вразливе для сонячного шторму, як ніколи в історії і планета повинна підготуватися до «глобального катаклізму в стилі Катріни». Буде пошкоджена глобальна навігація, комп'ютери та телефонні мережі.
Хто знає про це більше, ніж Уїтлі Стрібер і Unknowncountry? Уітлі, що щось відбудеться, і досить скоро, я це відчуваю.


Лукус: Знаєш, Джордж, я ніколи не був таким віруючим у 2012 (2012-believer), як ти ... до недавнього часу [обидва сміються]. Занадто багато всього і відразу відбувається. І ось це останнє передбачення для мене виявилося сюрпризом! Ми [USA] витратили мільярди доларів на удосконалення наших супутникових технологій за останній десяток років, захищаючи їх від сонячних штормів і радіації. І ось ми тут з нашими вченими, які тепер передбачають і попереджають нас про супер-сильний (super-intent) сонячний шторм.
Останній сонячний супер-шторм на Землі був зареєстрований в 1859. Він був таким сильним, що жителі Колорадо посеред ночі прокидалися від того, що було яскраво як удень. І цей шторм вирубив всі телеграфи, навіть враховуючи що деякі не були під'єднані до джерела живлення! Ізоляція проводів на телеграфі згоріла яскравим полум'ям. Але, як ви розумієте, це був час коли було не дуже багато електроніки. Якщо це станеться зараз, то це зашкодить проводам й ізоляції на всій Землі! Для країн третього світу це буде не дуже катастрофічно, але для розвинених країн це буде неймовірно руйнівно. Не працюватимуть банкомати, ми не зможемо викачувати нафту. (Ага, американці лише про нафту і думають, я чомусь відразу про аварії на атомних і гідростанціях подумав. - Прим. Перекладача)
І ось що найцікавіше - останній сонячний максимум був у 2000-му році і НІХТО не робив таких попереджень, ніхто не говорив, що справи можуть бути настільки погані. Чому зараз? Вони знають щось про Сонце, про що не говорять нам?  

 


Д.М.: Примушує задуматися ...


Л: Дійсно змушує ... Прямо зараз існує область Сонця з протилежного від Землі боку і там спостерігається неймовірна активність і ця активність потихеньку повертається до нас і приблизно на наступному тижні ці спалахи знову можуть почати бомбордувати Землю. Може це й не викличе супер-шторм, але щось безумовно буде відбуватися в самий найближчий час!
[...]

 


Д.М.: Повернімося до нашої недавньої теми - коричневого карлика в нашій Сонячній системі. Далі ми поговоримо з LUCUS веб-майстром сайту rabbithole2.com і альтернативного новинного сайту, який намагається пояснити, що наше Сонце завжди було в зв'язці в бінарній орбіті із зіркою - коричневим карликом, яка була відома древнім під ім'ям Руйнівник (Destroyer), Dark Star , Nemesis, Nibiru і навіть Диявол чи Дракон.
Привіт, Лукус!


Л: Дякую, що запросив мене, Джордже, я дуже цьому радий.

 


Д.М.: Будь ласка. Я просто «офігеваю» від того, що астрономи починають думати, що ця Планета-Х в сонячній системі дійсно може існувати і може виявитися зіркою-коричневим карликом! Щось там явно відбувається, як думаєш?


Л: О, так, взагалі-то це почалося досить давно, ще в 80-х. Дивно те, що на початку 80-х багато вчених припускали, що цей карлик існує в нашій системі, і було безліч статей про карлика, які облетіли весь світ. У статтях йшлося про те, що астрономи знайшли щось в нашій системі. Проте потім раптом усі перестали про це говорити. Просто заткнулися і все тут.

 


Д.М.: Я пам'ятаю випуск новин ABC того часу, про можливість існування іншої планети або іншого важкого тіла в сонячній системі, а потім вони просто кинули цю справу, всі на це забули.


Л: Ага. Я думаю, вони вирішили, що не варто викликати істерію і домовилися зам'яти історію. До речі, сьогодні 28-та річниця виходу статті в Ассошиейтед Прес про те, що «вчені заявляють, що зірка-вбивця існує» і ця стаття вийшла 22.02.1984, так що вони там вже майже 30 років в темі.

 


Д.М.: Це дуже дивний час в нашому житті. Я маю на увазі, що ми бачимо, як світ змінюється навколо нас протягом ДНІВ. На нашому сайті є стаття про маленьке містечко, в якому був зафіксований перепад температури в 100 градусів протягом ТИЖНЯ від -39 до +61! Це не має сенсу!


Л: Так, я читав це, дуже цікаво.

 


Д.М.: Землетруси по всьому світу, астрономи тепер попереджають про сонячні шторми, які буквально можуть нас знищити і подивіться на Йеллоустоун з його кальдерою, що розширюється! Ще й коричневий карлик. І все це відбувається одночасно. Чзан?


Л: О, так. Щодо Йеллоустоун - у минулому, 2010-му, кілька квадратних миль землі піднялося більш ніж на 10 дюймів за один рік і було багато землетрусів, кооторі USGS фактично видаляли зі свого сайту. Сейсмічні монітори безпосередньо пов'язані з сайтом, і хтось повинен був зайти на сайт і фізично видалити ці дані.

 


Д.М.: Навіщо вони їх видалили?


Л: Ну вони не хочуть піднімати публічну істерію, адже це дуже важливо - мати спокійне населення в цей період часу. Якщо б всі знали, що станеться щось таке, була б масова істерія, люди перестали б ходити на роботу і задепресили. І ми схоже наближаємося до цього моменту. І якщо подивитися на історичні джерела, то, схоже, кожні 3600 років відбувається подія, яка «перезапускає» цивілізацію.
А якщо подивитися на всі події на сході, коли людей просто вже довели до ручки?

 


Д.М.: Так. Вони підійшли до тієї точки, коли ці маленькі диктаторські системи вже просто не витримують.
[...]

 


Д.М.: Поки ми не пішли на перерву, розкажи про свій сайт і DestroyerStar-DVD.


Л: Я створив цей сайт, щоб простими словами пояснити людям, що відбувається.
Як це почалося для мене? Я почав свої дослідження, коли був підлітком. Я став досліджувати більше і більше і, гадаю, десь до 2004-го року я почав усвідомлювати, що відбувається щось дуже важливе, за сценою повинна бути якась велика мотивація. А потім я почав дізнаватися, що корпорації і сильні світу цього передислоковуються на пагорби і височини і це був свого роду сигнал. І я почав порівнювати давні цивілізації і часи їхнього сходження і падіння. І я все це зібрав у презентацію, щоб показати своїм друзям. І показав, разом із древніми петрогліфами, що зображують спіралі і т.д. (Я завагався перекладати інше, так що повірте, що чувак зробив свою домашню роботу - прим. Перекладача)
В результаті, я написав книжку, показав її другу, він порадив дати почитати іншим. Виявилося, що сотні хочуть її почитати, так що я зробив фільм і залив його в Інтернет, ось так і вийшов сайт.

 


Д.М.: Ти вивчав пророцтва? Помітив, як зовсім різні цивілізації приходили до одного і того ж висновку?


Л: О так! Знаєш, що я думаю щодо пророцтв? Мені здається, що в більшості з них люди не передбачають майбутнє, у них просто був доступ до якихось стародавніх джерел інформації про такі циклічні події, що вже відбулися раніше. Через тисячу років хтось дізнається про мене і скаже: ось він мовляв пророк. Але я не пророк, я просто опинився свідком того, що зараз відбувається і я зміг це записати на папері!

 


Д.М.: Як ти зацікавився теорією бінарної системи?


Л: Ну, спочатку я звернув увагу на всі ці статті в ранніх 80-х, тоді цю зірку називали чорним карликом, потім чомусь перейменували на коричневого [розповідає про дослідження в той час] і все просто вибудовалося в дуже струнку лінію. Послаблення магнітного поля планети і т.д.

 


Д.М.: Коричневий карлик це воднева зірка, не така як наше Сонце. Розкажи про неї.


Л: Ця зірка практично невидима, вона дуже холодна - всього декілька градусів вище абсолютного нуля. І все випромінювання відбувається в радіаційному діапазоні (знаю, що «корявенький» переклад, але ви розумієте - прим. Перекладача). Впринципі через це ми її і не бачимо, від неї тупо не відбивається світло. До 1995 взагалі ніхто не міг виявити коричневих карликів.

 


Д.М.: Вона масивна?


Л: О, так, приблизно 8 мас Юпітера [ніхренашечки собі? - прим. перекл.]

 


Д.М.: І вчені думають, що знайшли її десь в нашій системі?


Л: Ну, фактично, вони «готують публіку». Склалася ситуація, коли уряд з усіх сил намагається підготувати народ, але при цьому їм не можна говорити нічого конкретного! Ось вони і намагаються підготувати народ такими астрономічними статтями і всякими шоу про виживання і апокаліпсис. Вони намагаються поступово закласти в уми людей інформацію, щоб вони почали готуватися зараз, щоб не було такого, що всі рвонуть за припасами в останній момент.

 


Д.М.: Так чому вони говорять про якусь планету, якщо це взагалі зірка?


Л: Я думаю, що це частина дезінформації. Поки це називається планетою, всі астрономи світу будуть говорити «маячня, ми б побачили планету, якщо б вона там була». Але якщо б було точно відомо, що це зірка, люди б почали розуміти, що карлика практично неможливо побачити навіть якщо він недалеко від Землі. Все, що можна буде побачити - це великий чорний круг на тлі Сонця в небі.

 


Д.М.: Ну, якщо говориш «планета» це звучить «легенько» і з'являється ілюзія, що може там хтось живе, і взагалі все не дуже страшно – це ж планета. Але коли говориш «коричневий карлик» це звучить вже зовсім не так весело і оптимістично.


Л: Так, ця штука тут крутиться напевно вже з часів динозаврів. Під час їх існування було просто постійно тепло, а після появи карлика, почалася ця циклічність з падіннями і підвищеннями температур...

 


Д.М.: Ця зірка була «спіймана» нашою Сонячною системою чи вона там завжди була?


Л: Я вважаю, що вона була спіймана. Є шумерська теорія, що Земля була «стукнута» цим об'єктом дуууже давно, точніше не самою зіркою звичайно, а одним з її супутників, який шумери називали Нібіру. І власне в результаті цього зіткнення і утворився наша Місяць, і з тих пір наша система стала бінарною.

 


Д.М.: Але ж шумери так само вірили, що аннунаки спустилися з цієї планети?


Л: Правильно. Але мені здається, що це просто збіг. Зараз ми теж бачимо неймовірну активність НЛО по всьому світу, можна припустити, що тоді було так само. Може вони прийшли, щоб просто бути свідками події заради науки, або запропонувати нам якусь допомогу, і вони були зовсім не з цієї планети, просто так співпало, що вони з'явилися разом. Хто знає?

 


Д.М.: То там більше одного об'єкта?


Л: Звичайно, навколо цієї зірки може обертатися пара маленьких тіл.

 


Д.М.: У кожної зірки є бінарний близнюк?


Л: Учені недавно відкрили, що у більшості систем дві, три або навіть більше зірок. Якби наша Сонячна система була з однією зіркою, це був би дуже рідкісний виняток із правил.

 


Д.М.: А як ця зірка взагалі потрапила в нашу систему?


Л: Це велика газова куля, але в неї ніколи не вистачало енергії, щоб перетворитися на найновішу зірку, недостатньо маси щоб почалася ядерна реакція. Так що, ймовірно вона десь там літала, поки не була захоплена гравітаційними силами нашої системи.

 


Д.М.: Якщо вона обертається з періодом 3600 років, як припускав Закарія Ситчин, вона підходить до нашої планети і викликає катастрофічний події кожен раз?


Л: Так, вона буде діяти приблизно як наш Місяць під час припливів і відливів. І може статися так, що наприклад якщо зірка буде підходити з півдня, то вода буде притягнута до цієї сторони, а планета-то буде продовжувати обертатися! Вода повністю змиє все на своєму шляху, все на материках, і потім коли карлик піде, все почнеться спочатку але в протилежному напрямку.

 


Д.М.: Потоп листопада? (Ось так чомусь вони кажуть - прим. Перекладача)


Л: Потоп Ноя, потоп Атлантиди і т.д. (Далі в перекладі можуть бути неточності, багато стародавніх назв - прим. Перекладача). Це дивно, як всі події повторюються кожні 3600 років! 3600 років тому у нас є: падіння Єрихону, Содому і Гомори, вихід з Єгипту, знищення Першого вавилонського Царства, поява перших єгипетських династій. Ще далі на 3600 років: створення Візантійського [чогось], [ще про якісь супервулкани і цунамі]. Ще на 3600 років до цього: Атлантида (і ще щось, я не зовсім розібрався - прим. Перекладача).

 


Д.М.: Як близько зірка повинна наблизиться до нашої планети, щоб почав відчуватися її руйнівний вплив?


Л: Зірка взагалі не повинна бути близько, вона в нас не вріжеться якщо ви про це подумали. Швидше за все, згідно з давнім шумерам, виглядати карлик буде як і наше Сонце, приблизно однаково за розміром. Ми почали входити в льодовиковий період 3600 років тому. Температура була на півтора градуси вища, рівень океанів на 17 фунтів вище і днів у році було 360. А потім відбулася ця подія і єгиптяни змінили кількість днів у календарі на 365. І ці додаткові 5 днів стали називатися «днями смерті». Рівень океану почав падати, температура почала падати, так що фактично ми вступили у фазу льодовикового періоду 3600 років тому.

 


Д.М.: А те, що відбувається на Землі зараз? До цього причетна зірка?


Л: Так, безумовно! Практично все, що ми зараз спостерігаємо так чи інакше пов'язано з цією подією. Екологічні зміни, підготовка уряду і т.д.
[...]

 


Д.М.: Швидше за все, люди помітять, що відбувається в останній момент, але помітять це все і відразу! Що ця штука може з нами зробити?


Л: Ну, по-перше радіація. Буде дуже сильна радіація. Крім потопу буде безліч землетрусів, сильних і по всьому світу. Сторонні гравітаційні сили будуть впливати на магму під поверхнею землі та «витягати» її на поверхню. Так що будуть землетруси, виверження, вулкани, впринципі все найгірше, що ви можете уявити.

 


Д.М.: Екстремальні температури?


Л: Так, перепади температур.

 


Д.М.: Так це те, про що знали майя?


Л: Я переконаний, що так воно і є. У стародавніх цивілізацій був доступ до знань, яки­­­ми ми сьогодні просто не володіємо. Мені здається, що людство було дуже технічно розвинене 12 тисяч років тому і в кінці льодовикового періоду рівень океанів був на 500 фунтів нижчий, ніж сьогодні і все людство жило на дні океану як ми живемо сьогодні на землі. І для мене Атлантида це не місто, по-моєму це була ціла цивілізація розселена по всій планеті. І коли океан накрив їх міста, залишки розселилися по новій території і побудували піраміди по всьому світу. (Говорить щось про те, що можна простежити через ці будови, наскільки кожні 3600 років відхилялися полюси - прим. Перекладача)

 


Д.М.: Коли карлик підійде до нас, ми якось зможемо його побачити?


Л: О так, це буде велике чорне коло в небі, який неможливо не помітити. І я думаю що норвезька спіраль була якось з цим пов'язана. Якщо ви дивилися відео, то помітили, як спіраль перетворюється у великий чорний диск в небі і блакитне світіння, що виходить від цього чорного диска.

 


Д.М.: Думаєш це був наш карлик?


Л: Так, дуже схоже на це.
(Перерва в програмі)

 


Д.М.: Лукус, що має відбутися щоб учені визнали існування кориченевго карлика?


Л: Ну багато хто вже це визнав. Якщо подивитеся на Binary Research Institute, багато вчених в це вірять, ви просто не бачите їх в новинах.

 


Д.М.: Ясно. Скажи що ти думаєш про хімічні сліди? (ChemTrails - дуже популярна тема в Америці і в деяких країнах Європи, гляньте на ютубі - прим. перекладача)


Л: Багато років люди бачать ці сліди в повітрі і починають панікувати: «вони вбивають нас, цькують, грьобана еліта!». Я досліджував цю проблему і перше на що варто звернути увагу - який склад цих парів? Я взяв кілька зразків і знайшов у них велика кількість барію. Барій поглинає радіацію, він поглинає субатомарні частинки в атмосфері. Те що, вони розпорошують це всі ці роки, напевне тому, що вони намагаються блокувати радіацію. Взагалі знаєте, коли я думав про ці сліди, я думав приблизно так: еліта це теж люди, у них є сім'ї, друзі, діти. Навіщо їм труїти самих себе? Вони просто вибрали менше з двох зол.

 


Д.М.: Цікаво ... Так ти переконаний, що ми [США] знаємо про це?


Л: О, абсолютно точно! Багато хто в уряді про це знає. Вони будують ці величезні закриті міста-примари, про які ви напевно чули.

 


Д.М.: Так! Це дивно! Дуже-дуже дивно!


Л: Так, вони будують всі ці міста, готові до заселення. Ми у себе в Америці теж грунтовно готуємося до цих подій. Багато установ були передислоковані в гори. ЦРУ, військові, всі перебираються в гори Колорадо.

 


Д.М.: Давай поговоримо ще трошки про Йеллоустоун? Тому що це настільки значимо, там така активність. Ця штука вибухає кожні 640 000 років. Цей вулкан під землею, нагорі тільки кальдера. Якщо він рвоне, то вся територія США буде покрита 3-6 футами попелу?


Л: Ну, це буде не єдиною проблемою, якщо він рвоне. Дрібні частинки попелу будуть викликати пневмонію, тому що організм буде думати що це ворожі бактерії. Коли подібне відбувалося в останній раз, від цього вмирали тварини на іншому боці земної кулі.

 


Д.М.: То яка ймовірність, що вулкан рвоне в найближчі 20-50 років?


Л: Ну, якщо дивитися як розвиваються події, здається, що він набирає обертів. Вони (уряд чи військові?) Встановили безліч нового обладнання для моніторингу вулкана.

 


Д.М.: Нью-Мадрид? Як щодо цього місця?


Л: Так, у них останнім часом багато землетрусів. 700 поштовхів за останні кілька місяців. Згадайте, що це як-раз те місце, де вперше з неба почали падати мертві птахи і перший мор риби стався всього в кількох милях від цього місця. Так що це все пов'язане одне з одним. Уряд готується, ФЕМА заготовила 4 млн MRI [сухпайків] якраз на випадок землетрусу в Нью-Мадриді.

 


Д.М.: Так що ти порадиш усім людям робити?


Л: Еххх ... Не панікувати, залишатися спокійними. Це, ймовірно найкраще, що ви можете зробити.

 


Д.М.: Це відбувається прямо зараз, можна це все відчути, побачити.


Л: Більшість людей можуть це відчувати, необов'язково для цього дивитися новини або читати газети і так відчувається, що гряде щось велике.

 


Д.М.: Припустимо, ЛУКУС, що коричневий карлик існує. Припустимо, що він робить якийсь гравітаційний вплив на планету. Але ж він повинен якось впливати і на людей, на їхні голови, поведінку? Ми бачимо що відбувається під час повного місяця - знайомі копи разповідають, що в цей час народ сходить з розуму.


Л: Оооо так. Ти торкнувся дійсно цікавої теми. Повернемося назад до історії - Вавилонська вежа. Що трапилося? Всі просто забули як говорити. Наш мозок і його нейронні шляхи легко можуть бути пошкоджені субатомарними частками - все що завгодно може статися.

 


Д.М.: Останнім часом я чую від людей що вони відчувають себе дуже дивно. Дивні сни, дивні нові відчуття. Їм здається, що у них панічні атаки, серцеві напади - біжать до лікарні і перевіряються - все нормально. Може бути це друга зірка?


Л: Безумовно. Це комбінація впливів ...

 


Д.М.: Розкажи мені, що говорили стародавні з приводу цього періоду часу?


Л: (Опис і назва книги, там і кельти і єгиптяни і ще про когось, опис як вогнедишний дракон спускається на землю і тому подібне, сорі, я погано розумію біблійну англійську, дуже там все алегорично й метафорично - прим. Перекладача)

 


Д.М.: Як стародавні бачили цю катастрофу? Дракон, диявол, Сатана?


Л: Потрібно розуміти, що нові цивілізації не дуже просунулися в технічному плані, тому вони документували і записували це все не так, як це зробили б ми. Але вони старалися. Вони малювали древні петрогліфи. Це до речі була одна з речей, яка серйозно прикувала мою увагу до цієї теми - спіральні петрогліфи по всьому світу, але в основному тільки в горах, в низинах їх практично неможливо знайти.

 


Д.М.: Вони бачили це як божество?


Л: Я думаю, що вони сприймали це як щось зле, диявольське. Багато цивілізацій поклонялися Сонцю як богу, а це його протилежність - чорне Сонце. Одвічна боротьба між добром і злом.
[...]

 


Д.М.: Я знаю кількох науковців, які кілька років тому передбачали проходження коричневого карлика. Люди сміялися над ними! Схоже, що більше не сміються.


Л: Так, більше не сміються. Раніше сміялися на тими, хто заперечував що Земля плоска, або що Земля є центром і навколо неї все обертаються. Це просто Історія.

 


Д.М.: Це якось стосується Сховища Насіння Судного Дня?


Л: Звичайно. Цей проект - спільне дітище фондів Біллі і Милинд Гейтс, фонду Рокфеллера та ще приблизно 15-ти інших країн. Вони збирають насіння в сховище в Норвегії.

 


Д.М.: Це звичайно досить розумно, що ми робимо це. Але хіба це не означає, що вони щось замовчують?


Л: Так, це все відбувається просто на диво своєчасно. Я впевнений ти чув, що в Гренландії сонце встало на 2 дні раніше. У новинах про це говорили, що винне глобальне потепління (і ще щось там з таненням льоду - прим. перекладача), але це-ж просто «вкакатися і не встати».

 


Д.М.: Навіщо секретність?


Л: На Ютубі є цікаве відео, яке я раджу всім подивитися, називається «THE MADNESS OF A LOST SOCIETY» [Божевілля втраченого суспільства]. Відео про «чорну п'ятницю» (повний місяць чи розпродаж? Або і те й інше? - Прим. Перекладача) і про те, як люди себе ведуть, як вони гризуться за 10-доларовий тостер. Уявіть як люди будуть себе вести коли буде дуже мало їжі і води або коли з'явиться інформація про кінець світу? Тому і таємність. Дуже важливо щоб система працювала як можна довше.

 


Д.М.: У еліти уже підготовлені спеціальні укриття?


Л: Звичайно, і дуже багато. Але хочу попередити - не будьте тими людьми, які будуть рватися до воріт щоб сховатися, тому що жителі не будуть милими і пухнастими і бажати пустити всіх в укриття. Так що я думаю, що зараз в інтересах усіх починати запасатися їжею і водою та іншими корисними речами.
[...]

 


Д.М.: То що буде якщо в один день президент збере всіх, сяде за стіл і скаже «пані та панове, в нашій сонячній системі є ще одна зірка і це не є гуд»? Народ злетить з котушок!


Л: Так, ймовірно чверть населення більше ніколи не повернеться на своє робоче місце. Розпочнеться грабіж, інша злочинність.

 


Д.М.: Подивіться, що творить народ на сході, просто щоб скинути диктатуру. Згадайте, як деякі копи мародерствували під час Катріни! Якщо люди дізнаються, що кінець близький, це буде ще той час!


Л: Саме так. У колах еліти безліч людей знає про це, і у кожного своя думка, що потрібно робити. Одні кажуть, що все має бути проведено цілком таємно, інші вважають, що потрібно поступово, по шматочках випускати інформацію про те, що гряде - впринципі це те, що ми бачимо зараз.

 


Д.М.: Карлик принесе з собою астероїди?


Л: Так, швидше за все навколо зірки є астероїдний пояс, так само як і у нашого Сонця. Взагалі, ми це бачимо зараз, астероїдів все більше і більше. Раніше вогненні кулі (fireball) помічали ну може раз на рік, зараз їх бачать щодня.

 


Д.М.: Коли включилася «глушилка» тих вчених, які знають що відбувається?


Л: Схоже, що якраз в 80-х. Пам'ятаєш? Ти достатньо старий, щоб пам'ятати, що в 70-і найпопулярнішою темою для розмов був «льодовиковий період»?

 


Д.М.: Ага.


Л: І всі ці статті в газетах та випуски новин: «льодовиковий період гряде» і т.д. І потім вони раптом знайшли (я не зрозумів що, хто краще знає англійську і прослухав передачу, обов'язково скажіть, що вони там знайшли для спростування! - Прим. Перекладача) і все повністю змінилося. Вони перерегулювали економіку в 80-х щоб підготуватися до цього катаклізму. І саме в цей час утворився «фасад», який тримав вчених подалі від цієї теми і інформації, що її стосується.

 


Д.М.: І вони дійсно підготувалися. Як ти думаєш, Денверський аеропорт - одне з тих місць?  


Л: О, Денверський аеропорт це взагалі потрясний річ. Він коштував гора-а-аздо більше, ніж передбачалося спочатку. Начебто бюджет мав бути близько 1.5 млрд, але виявилося, що всі 6 млрд. І у нього дуже високотехнологічний дах з кевлара, спроектований НАСА і гадають, під аеропортом велика кількість підземних установ. Причому вони укладали контракти, робітники будували їм один підрівень, потім робочих звільняли і наймали інших, знову укладали нові контракти.

 


Д.М.: Тобто ні в кого з будівельників немає повної картини?


Л: Точно. Ну і ще до того ж - це художнє оформлення. (Трошки обговорюють, ну ви в курсі яке там оформлення - прим. Перекладача.)
(Перерва в програмі)

 


Д.М.: Вони ж не зможуть тримати це в секреті занадто довго, Лукус?


Л: Ні звичайно, прийде певний час, коли вони вже не зможуть утримувати це в секреті.



Д.М.: І що потім? Як вони нам повідомлять, коли прийде час?

Л: Ну це особисто мої припущення, але я думаю буде якесь публічний виступ, і яка-небудь лотерея, заснована на генетиці, інтелекті, расі і т.д. І тоді всі потягнуться до Денверському аеропорту, який може перекачувати 1000 галонів палива в хвилину. Так що очевидно що він був підготовлений для якихось масових транзитних операцій. Схоже, що буде приблизно як у фільмі «Deep Impact». (Обговорюють лотерею, що їм знадобляться дофіга людей, простих робітників у тому числі, тому що ніякій еліті без праці мільйонів не вижити, обговорюють, що вже зараз світовий перепис йде саме з цієї причини - треба всіх порахувати і визначити хто куди - прим. Перекладача )

 


Д.М.: Це як, коли аннунаки створювали нас, щоб ми копали золото.


Л: Так, я знаходжу це дуже цікавим, тому що я в минулому році виявив на другій сторінці Біблії, де Бог вказав Ною річку, де є золото, щоб він міг його там накопати. І для мене залишилося питання - навіщо Бог говорив Ною де знайти золото? НАВІЩО йому потрібно було золото, що Ной з ним міг зробити?

 


Д.М.: Так вже, дивно ... А що там Ватикан робить зі своїми двома телескопами?


Л: Багато чого відбувається у Ватикані. Вони побудували один телескоп в Феніксі, щоб було зручно спостерігати за цим об'єктом. Ватикан також закрив свою бібліотеку вперше за 500 років, вже майже на рік, щоб, як вони висловилися, «проапгрейдитися». Швидше за все, - щоб зберегти всі знання для майбутнього людства.  

 


Д.М.: Отже, починаємо приймати дзвінки від слухачів. Кейсі з Каліфорнії!
(Там постійно, коли телефонують слухачі, вони довго вітаються, говорять як вони раді один одного чути, що на хвилі вже багато-багато років і т.д. і т.п., так що я буду писати відразу питання - прим. Перекладача )

 


Кейсі: Чому це все відбувається зараз, Лукус? Це події, які зазвичай відбуваються раз на кілька тисяч років. А тепер це все відбувається з нами і одночасно! Чому ми?


Л: Ну походу нам щастить…

 


Кейсі: У сенсі нещастить?


Л: Ні, я ставлюся до цього по-іншому. Ми - покоління людей, яке побачить такі неймовірні події. Ми всі так чи інакше помремо. Ви віддасте перевагу померти на лікарняному ліжку від раку, або побачити таку ПОДІЮ? І взагалі, якщо наприклад, великий астеройд впаде на місто, більшість людей навіть не встигнуть нічого помітити.

 


Кейсі: Розкажи мені про магнітне поле землі. Воно змінюється?


Л: Абсолютно точно. Я спостерігаю за японськими вченими, у них встановлені супутники, які стежать за магнітним полем. І це поле зараз проходить через драматичні зміни, це точно. І ми можемо точно сказати, що ці речі відбуваються. Наприклад зараз помирають всі ці птахи, риби і тварини. І приблизно тиждень тому була новина, яка не отримала особливого розголосу в мас-медіа. Діти в Луїзіані поїхали в подорож, і все, що вони зробили - вийшли зі школи, залізли в автобоус, з'їздили в ресторан, потім приїхали назад. І всі отримали сонячні опіки. У середині лютого!

 


Кейсі: Лукус, як думаєш, вся ця інформація про те, що гряде, йде до нас з кіно, радіо, телешоу, книг і всього іншого? Просто ніколи такого не було, щоб наприклад мені хтось казав «Джордж, така штука гряде, ти через свої шоу готуй людей, роз'ясни їм усе, заспокой, але тільки не кажи конкретної інформації!» У мене такого ніколи не було.


Л: Є люди типу Кріса Картера (автор і режисер фільму "Секретні матеріали"), які визнають, що вставляли у свої фільми замовні фрагменти або якісь окремі ідеї або шматочки інформації. І він не один такий.

 


Д.М.: Приймаємо дзвінок від Грега з Айови.


Грег: А чому ніхто з учених, астономов і фізиків ні про що не говорять, не попереджають людей? Адже вся ця радіація, зміна магнітного полюса - це все вимірювані речі, їх можна наочно показати?

 


Д.М.: Ну ось тобі історія, Грег. Зовсім недавно два астрономи сказали, що вони вірять, що це планета або карлик точно десь там на кордоні нашої системи. Є інші астрономи, які не згодні з їх обчисленнями, кажуть, що там нічого нема. Так що відбувається постійна суперечка, навіть між вченими!


Л: О, так. До тих пір, поки у вас є уряд, який субсидує трьох різних вчених з трьома різними теоріями, нічого конкретного не буде зроблено. Подумайте, як може вчений сказати з чого зроблена планета, яка обертається навколо якоїсь зірки на відстані двадцяти світлових років, якщо він не може з'ясувати, що викликає льодовиковий період на власній планеті? Це тому що вони просто не хочуть, щоб це було з'ясовано.

 


Грег: Є взагалі вчені, які точно стверджують що ми в критичній точці і все ВЖЕ відбувається?


Л: Сонце встало на два дні раніше в Гренландії. Це має сказати кому завгодно, що щось відбувається. Сядьте і подумайте про це гарненько - це дуже і дуже серйозна подія! Протягом всієї відомої історії Сонце вставало в цьому місці 13 січня. У місцевих це щорічне свято, - велика вечірка. Народ трохи розумом не рушив, коли Сонце встало 11 січня!


(Потім зателефонував ще один чувак, який навчався в універі на астрономії, сказав, що його препод на питання про бінарні системи сказав «я не хочу про це говорити, якщо там є друга зірка, я нічого не можу з цим вдіяти». Цей ж чувак розповідає, що у нього недалеко від будинку в горах величезна видовбана хрень в горі, типо шахти, і вона стояла абсолютно порожньою протягом 40 років, і в той час як він дзвонить на радіо, уряд завантажує цю шахту приладами та запасами - прим . перекладача)ю
[...]

 


Л: (щодо приготувань уряду - прим. Перекладача) Вони до цих пір працюють в Денверському аеропорту. 18 років по тому вони все ще працюють! Відійди на 5 миль від аеропорту, і упрешся в закриту територію з табличкою «власність денверского аеропорту».

 


Д.М.: У нас дзвінок від Майкла, Сейнт-Луїс.


Майкл: Щодо цензури Йеллоустоун і всього іншого - дивно? що я взагалі до вас додзвонився, мій канал на ютубі і хлопці з якими я працюю як-раз займаються цензурою Йеллоустоуну, і все насправді набагато «глибше», аніж тільки Йеллоустоун. Вони відключили кілька супутників за останній тиждень. Стерео-вперед, стерео-назад, день-назад (так і каже, хто зна, що він мав на увазі - прим. Перекладача). Загалом, я хочу вам сказати, що це дуже добре, що ви про це зараз розмовляйте, треба інформувати народ. І поки все, що сказав Лукус - з моєї точки зору чиста правда. І головне - не панікувати. Ми повинні довести що «вони» неправі і що ми цивілізовані люди. Йде цілеспрямована дезінформація людей.
(Http://www.youtube.com/user/dutchsinse - канал подзвонив, Зацініть, багато корисної інформації - прим. Перекладача)

 


Л: Абсолютно вірно. Це, як залазити в гарячу ванну. Ви будете залазити туди поступово. Ось і вони роблять те ж саме з інформацією і поступово змінюють публічну думку. Причина, за якою такі люди як я до сих пір живі, очевидно в тому, що хтось хоче, щоб ми залишилися живими. Адже у них достатньо сил, щоб усунути будь-яку людину на планеті. Всьому є причина. Вони хочуть, щоб ті, хто зрозумів усе швидше за всіх, вже почали потихеньку, не поспішаючи підготовлятися і готувати людей, своїх близьких, щоб не було великого шухеру в останній момент.

 


Майкл: А на тебе взагалі коли-небудь нападали, тиснули на тебе, погрожували?


Л: Ні, не нападали. Але зі мною була інша історія. Коли вийшов мій перший DVD, в ньому я пропонував людям з'їздити в Денверський аеропорт і подивитися. Вони на мене тоді сильно тиснули: хакнули мій рахунок, рахунки моїх сусідів, мою поштову скриньку і все інше. І як тільки я перестав говорити людям їхати в Денвер, вони моментально перестали на мене тиснути.

(Подзвонив якийсь веселий чол й сказав: У мене є теорія, чому календар майя закінчується на 2012 рік! Просто прийшли конкістадори і всі майанци тупо дали драла, так і не встигнувши закінчити календар - прим. Перекладача)

 


Майкл: Лукус, ось у мене до тебе питання: а звідки ми знаємо, що до тебе не приходили з уряду і не сказали «Лукус, нам потрібно розповсюдити інформацію, але ми не може цього зробити, люди зійдуть з розуму. Нам потрібен хто-небудь типо тебе, щоб забабахати сайт, прийти на програму типо Coast To Coast і розповісти їм про цього коричневого карлика!» Звідки ми знаємо, що вони цього не зробили?


Л: Я живу в однокімнатній квартирі і їжджу на автомобілі 1989


Прим. перекладача: Далі шоу триває вже без Лукуса, просто дзвінки і розмови.

 


Переклад: Daniil Peterson


http://blogs.mail.ru/mail/n


14.03.2011 1939 1
Коментарі (1)

Стас 2011.03.15, 16:19
Дуже цікаво... час покаже, що буде у майбутньому. Як казав Шевченко: Все йде, все минає - і краю не має.
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

910
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2373
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2045
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2073
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6296 55
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2363 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

231

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1054

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1033

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1304
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

162
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

518
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1980
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26416
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

467
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10385 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7923
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

470
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

324
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

476
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

547
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1496