Повний і остаточний розгром атеїстів


 

Повний і остаточний розгром атеїстів. Врятуються лише ті, хто не здатні зрозуміти, що їх розгромили.

Атеїст, який протиставляє науковий метод релігії, відкидає Бога, Якого не можливо довести, однак повсякчас у кожній своїй думці, у кожному висновку грунтується на тому, чого не можливо довести. Найзатятіший атеїст вірить у здатність розуміти. Це чиста, нічим не обгрунтована віра. Безліч фактів протирічать їй, звісно, якщо ми здатні розуміти факти. Ніщо не було зрозуміло людиною вірно, повністю, або хоча б достатньо. Всі дотихчасові наукові теорії виявилися в тій чи іншій мірі помилковими. Користуючись методом індукції, можна припустити, що й усі наступні теорії виявляться не зовсім вірними. Попри все, услід за релігійними фанатиками, атеїст вважає, що здатен розуміти бодай щось.


Отже він приписує здатності розуміти атрибут трансцендентності.


Розуміння — функція розуму. Атеїст, таким чином, абсолютизує розум, не кнкретний розум свого опонента, але розум взагалі (ну, і свій, зокрема). 


Проте, Абсолютний Розум — одне з імен Бога у християн.


Атеїст вірить в Бога християн, користується запозиченою в Нього здатністю розуміти в принципі, але заперечує Його. Чому? Томущо він позбавлений притаманної добрим християнам інтелектуальної чесності — здатності чітко усвідомлювати межі власного знання в океані віри. Багаторічні спостереження доводять, що здатність розуміти — це специфічно християнська здатність і не властива людині взагалі.


Кількість переглядів - 755119.04.2017 20:18

Система Orphus Коментарі (5)
греко-католик | 25.05.2017 20:43
Спільність християн й атеїстів не у вірі, а в етиці, бо основою
етики є Бог. В атеїстів власної етики немає, як і немає атеїстів
поза християнським світом, за рідким винятком.
Макс | 28.04.2017 11:39"Вчені зійшлися на думці, що Всесвіт створив Бог"
http://espreso.tv/news/2017/04/25/vchenyy_doviv_isnuvannya_boga
НИК | 22.04.2017 02:50п.Віталій! ви доказали,що ви атеїст, а Корч -що він справжний хрест-н! але Творець є, бо Світ такий складний, що лиш ідідйот може доказати, що атоми так склалисі у нашу матерію віпадково по Дарвіну. Але питань більше як відповідий, то се не значит шо Бога нема. приклад ненауковий -Істина про Таблицю прийшла з Неба Мендєлєєву у сні, бо він був вихрест. гість | 20.04.2017 18:30мені здається що корчинський трохи перебирає а точніше показує що
він не просто професійний провокатор який за гроші служив кому
попало-згадайте як він мочив перший майдан--а ніби --ФІЛОСОФ-І
ГОТУЄ СОБІ МІСЦЕ В ДЕПУТАТИ--савченко в штанах==
Vitaliy | 19.04.2017 22:02Шановний Дмитро Олександрович! Вот вы пишете:

"Ніщо не було зрозуміло людиною вірно, повністю, або хоча б достатньо. Всі дотихчасові наукові теорії виявилися в тій чи іншій мірі помилковими".

- Наше познание базируется на моделировании действительности: построении заведомо упрощенных представлений. Они, по определению, не могут быть абсолютно точными. Абсолютно точным представлением объекта является только сам он. Это не познание, а просто наблюдение без выводов. А что порой приходится уточнять наши модели, дорабатывать парадигмы - а как же иначе? Кстати, на этом пути человечество и достигло известных успехов: радиоэлектроника, транспорт, медицина, строительство... Если бы наше научное знание вообще никуда б не годилось, мы б сидели в шкурах в пещерах и возносили бы молитвы Богу (или богам).

"Користуючись методом індукції, можна припустити, що й усі наступні теорії виявляться не зовсім вірними".

- Вы должны согласиться, что метод индукции, экстраполяции, прогнозирования, по определению, допускают ошибки. Открытия так не делаются. Максимум - гипотезы. А насчет "не совсем верными" - тут вы правы. Ибо "совсем верными" знания быть не могут. Это оксюморон.

"Атеїст, таким чином, абсолютизує розум..."

- Ну, я 100% атеист, но не абсолитизирую разум. Помимо логики, есть и этика, и эстетика, и много гуманитарных областей знания, Золотое правило морали... да много чего...

"Атеїст вірить в Бога християн"

- Как это? Да ни боже ж мой! Христианам была предложена концепция Бога с целью их порабощения. Мы познаем мир с помощью науки. При этом многое не познано, да и не будет познано в связи с бесконечностью Мира. Познаем с трудом, ошибаясь и отступая, ну а не ошибается тот, кто не работает.

Исходя из ваших слов, можно предположить, что вам известен другой, более совершенный (а может и абсолютный) метод познания Истины. Медитация? Прямое общение с Богом? Внетелесный опыт? И много истин были открыты на этом пути?

Додати коментар

Ім'я:

E-mail: (не обов'язково)

Текст повідомлення:



Останнє в блогах